Ponudba

Goriška, Idrija69.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:68 m2Leto gradnje:1850

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Drva
  • Lega
    Sever Jug Zahod

Podroben opis nepremičnine

Prodamo prostorno dvosobno stanovanje, ki je bilo popolnoma obnovljeno in na novo opremljeno pred petimi leti. Nahaja se ob reki Idrijci. V neposredni bližini so trgovine, šola, pošta, gasilci, gostinski lokali.

Stanovanje ima poleg dveh velikih sob še kuhinjo z jedilnico, predsobo, kopalnico z wc-jem in shrambo, vse skupaj 58,8 m2 površine. Do lastniških kopalnice in shrambe se dostopa iz skupnega hodnika (v nadstropju je še eno stanovanje, ki ima prav tako zunanje lastne sanitarije in shrambo). Z manjšim posegom je možno povezati stanovanje s kopalnico in shrambo.

Stanovanju pripadata tudi drvarnica za hišo in dodatna shramba v kleti, oboje po cca 5 m2 (skupaj torej cca 68 m2).

V vsaki od sob je po ena dobro delujoča peč na drva, možno je vgraditi klimo. Mesečni obratovalni stroški so izjemno nizki. Ker so v hiši samo 4 stanovanja, upravnika ni. Na hiši je bila zamenjana streha, zamenjana so bila tudi okna na skupnem stopnišču, potrebno pa je obnoviti oziroma prebeliti stene in stopnišče.

Zadaj za hišo je velik parkirni prostor. Iz stanovanja se odpirajo prelepi pogledi proti reki Idrijci in okoliškim hribom.

Priložnost za odličen nakup prostornega in obnovljenega stanovanja v Spodnji Idriji!

Kontaktiraj agenta