Ponudba

Ljubljana okolica, Vrhnika330.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:169.5 m2Parcela:466 m2Leto gradnje:2022

 • Dodatno
  AtrijVrtPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaČistilna naprava
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Dvojček v neposredni bližini Vrhnike, v novem, modernem naselju, avtorsko delo priznanega arhitekturnega biroja Sadar+Vuga

Moderna in funkcionalna zasnova v sožitju z naravo je delo arhitektov  Sadar+Vuga. Navdih za nastanek unikatnega manjšega naselja so našli v slovenskem kozolcu.

Hiša v prvi etaži obsega vetrolov, prostorno  garažo z dvojnimi rolo vrati, shrambo, kurilnico, stopnišče (56,9 m2).  V drugi etaži se nahajajo dnevnobivalni prostor z izhodom na teraso/vrt, shramba, utiliti, dnevni wc ter stopnišče (56,9 m2). Mansarda obsega glavno spalnico s prelepim pogledom proti JV, dve otroški sobi, dve kopalnici, hodnik ter stopnišče (55,7m2). Hiša ima čudovito sončno lego in omogoča veliko dnevne svetlobe.

Objekt bo zgrajen do tretje podaljšane gradbene faze, kar omogoča, da si razporeditev prostorov uredite po vaši želji. Gradnja se končuje in naselje že dobiva končno podobo. Okna in balkonske steklene stene so sestavljeni iz ALU elementov, prav tako tudi proti-vlomna vhodna vrata. Vgrajene so škatle za senčila. Kritina je kovinska (valovitka), ostrešje je leseno z visokimi špirovci. Gradnja je betonska, kar zagotavlja izredno protipotresno  in požarno varnost ter omogoča bolj drzne oblike.

Celotno naselje odlikujejo materiali zelo visoke kakovosti ter edinstvena arhitektura. V stenah in v ploščah je že vgrajena predpriprava (cevi) za vodovodne in elektro inštalacije.

Ogrevanje bo urejeno individualno s toplotno črpalko zrak voda. Letna potrebna primarna energija na enoto uporabne površine stavbe je 68,4 kWh/m2a.  

Po končani gradnji bo okolica naselja  urejena in zelena. Zasajena so že drevesa. Vse vozne površine so asfaltirane ali tlakovane. Hišo krasijo kaskadni oporni zidovi, ki ji bodo dali poseben pečat, ko bodo ozelenjeni.

Izjemna priložnost za vse, ki si želite bivanja blizu narave v novem in zelo urejenem naselju, hkrati pa v neposredni bližini vse infrastrukture. Odlično izhodišče do avtoceste; do centra Vrhnike vas ločita le dobra dva kilometra, do Ljubljane pa 23 km.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Na voljo zadnja enota.

Vljudno vabljeni na ogled edinstvenega naselja, ki vas bo takoj navdušil s svojim izgledom in funkcionalnostjo. Prvi stanovalci že uživajo v svojem domu, bodite med njimi tudi vi!

Kontaktiraj agenta