Ponudba

Ljubljana okolica, Vrhnika280.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:111.5 m2Parcela:301 m2Leto gradnje:2022

 • Dodatno
  Atrij Vrt Pokrito parkirišče Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Bližina narave Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Dvojček v neposredni bližini Vrhnike, v novem, modernem naselju, avtorsko delo  priznanega arhitekturnega biroja Sadar+Vuga

Moderna in funkcionalna zasnova v sožitju z naravo je delo arhitektov Sadar+Vuga. Navdih za nastanek unikatnega manjšega naselja so našli v slovenskem kozolcu.

Hiša v prvi etaži obsega dnevnobivalni prostor z izhodom na vrt/teraso, shrambo, garderobo, dnevni wc, utiliti ter vetrolov (skupaj 56,4 m2). Mansarda obsega glavno spalnico, dve otroški sobi, dve kopalnici, hodnik ter stopnišče (skupaj 55,1 m2). Za hišo se nahaja nadstrešek za dva avtomobila ter prostorna zaprta shramba (44,0 m2). Hiša je orientirana na JZ in ima čudovito sončno lego.

Objekt bo zgrajen do tretje podaljšane gradbene faze, kar omogoča, da si razporeditev prostorov uredite po vaši želji. Gradnja se končuje in naselje že dobiva končno podobo. Okna in balkonske steklene stene so sestavljeni iz ALU elementov, prav tako tudi proti-vlomna vhodna vrata. Vgrajene so škatle za senčila. Kritina je kovinska (valovitka), ostrešje je leseno z visokimi špirovci. Gradnja je betonska, kar zagotavlja izredno protipotresno in požarno varnost ter omogoča bolj drzne oblike. 

Celotno naselje odlikujejo materiali zelo visoke kakovosti ter edinstvena arhitektura. V stenah in v ploščah je že vgrajena predpriprava (cevi) za vodovodne in elektro inštalacije.

Ogrevanje bo urejeno individualno s toplotno črpalko zrak voda. Letna potrebna primarna energija na enoto uporabne površine stavbe je 70,4  kWh/m2a.

Po končani gradnji bo okolica naselja urejena in zelena. Zasajena so že drevesa. Vse vozne površine so asfaltirane ali tlakovane.

Izjemna priložnost za vse, ki si želite bivanja blizu narave v novem in lepo urejenem naselju, hkrati pa v neposredni bližini vse infrastrukture. Odlično izhodišče do avtoceste; do centra Vrhnike vas ločita le dobra dva kilometra, do Ljubljane pa 23 km.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. 

Vljudno vabljeni na ogled edinstvenega naselja, ki vas bo takoj navdušil s svojim izgledom in funkcionalnostjo. Prvi stanovalci že uživajo v svojem novem domu, bodite med njimi tudi vi!

Kontaktiraj agenta