Ponudba

Ljubljana okolica, Domžale630.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:194 m2Parcela:517 m2Leto gradnje:2006

  • Dodatno
    Balkon Atrij Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Plin

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.4 km / 5 min
Pekarna0.7 km / 8 min
Pošta0.4 km / 5 min
Šola1.2 km / 15 min
Trgovina0.3 km / 4 min

Podroben opis nepremičnine

Na vrhunski lokaciji v Viru pri Domžalah, v slepi in mirni ulici urejene soseske enodružinskih hiš, prodamo prostorno samostojno nizkoenergijsko montažno hišo. Poleg lokacije se hiša ponaša še z udobnimi prostori in zelo prijetnim ambientom, velikimi steklenimi površinami in pogledi na atrij, zunanji terasi in bazen.

 

V pritličju se nahaja kar 62 m2 velik dnevnobivalni prostor z jedilnico, ločena kuhinja, shramba (v povezavi s kuhinjo), kopalnica in spalnica/delovna soba.

V nadstropju sta dve prostorni spalnici, ki imata vsaka svojo kopalnico in garderobni prostor ter svetla in prostorna knjižnica z balkonom. Vse tri sobe v nadstropju so velike cca. 20m2.

Iz dnevne sobe sta dva izhoda na zunanji atrij, ki je ograjen in je ravno pravšnje velikosti za druženje ali otroško igro. Krasita ga dve prostorni terasi, ki sta orientirani na zahodno stran, in zunanji bazen. 

Parkira se lahko v garaži, ki stoji zraven hiše in je dovolj prostorna, da lahko sprejme dva avtomobila. Poleg dveh parkirnih mest v garaži je možno parkirati več avtomobilov na tlakovanem dvorišču pred hišo.

Lokacija:

V bližini se nahaja šola, vrtec, lekarna, pošta, banka, trgovski center Arkadia in avtocestni priključek, ki je 2 kilometra stran. Poleg bližnje avtoceste pa nudi tudi regionalna cesta skozi Trzin hiter dostop do Ljubljane (le 11 km oz. cca 15 minut).

Tehnične lastnosti:

Nosilna konstrukcija stavbe je leseni skelet, ki je z zunanje strani obložen s kontaktno fasado z dodatno toplotno izolacijo iz mineralne volne. Notranje stene so obložene z mavčno kartonskimi ploščami, vmesni prostor skeleta pa je zapolnjen s toplotno izolacijo iz naravnih materialov. Ogrevanje stavbe se zagotavlja s plinskim kondenzacijskim kotlom preko radiatorjev. Vsa okna v stavbi so kvalitetna lesena z dvoslojno zasteklitvijo, na zunanji strani pa imajo nameščene termoizolativne rolete na električni pogon.

Obratovalni stroški za hišo so izredno nizki in znašajo povprečno skozi celo leto manj kot 200 EUR na mesec.

Udobna in prijetna primestna hiša je na voljo takoj po plačilu kupnine. Vljudno vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta