Ponudba

Ljubljana mesto, Center690.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:226 m2Leto gradnje:2006

Posrednik

Luka Marinko

 • Dodatno
  BalkonZastekljen balkonTerasaKletPokrito parkiriščeDvigalo
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Zahod
 • Luksuz
  KlimaZelo sončnoMirna lokacija

Kaj je v bližini?

Trgovina3.7 km
Pekarna0.7 km
Pošta0.7 km
Šola0.2 km
Bolnišnica/zdravstveni dom0.6 km

Podroben opis nepremičnine

Na Mesarski ulici v Ljubljani, v eni od novejših stanovanjskih stavb prodamo vzdrževano in opremljeno penthouse stanovanje. Stanovanje se ponaša s štirimi spalnicami, prostornimi balkoni, velikimi steklenimi površinami in dvema parkirnima mestoma v garaži.

Lokacija je razpeta med zelenimi površinami na bližnjem Golovcu, ter med strogim središčem Ljubljane. V kolikor se želimo sprehoditi do narave, starega mestnega jedra, tržnice ali grajskega griča potrebujemo le dobrih 10 min. V okolici so tudi urejena otroška igrišča, osnovna šola, vrtec, UKC, trgovine in LPP linija.

Za ljubitelje športa in narave so v neposredni bližini urejene površine za sprehode, tek in kolesarjenje. Vse to vam omogočajo športni park kodeljevo, trim steza na Golovcu, zelene površine na Ljubljanskem gradu ter Botanični vrt.

Petsobno dvoetažno stanovanje ima lepo ločen dnevnobivalni del s teraso in ložo v spodnjem delu stanovanja in spalni del v zgornji etaži. Orientirano je na zahodno stran. Celotna površina stanovanja znaša 226 m2 in od tega je 167 m2 uporabne površine, 35 m2 balkonov in 24 m2 kleti (dve kleti).

V pritličju se nahaja: predprostor, spalnica z ložo, ki je trenutno uporabljena kot študijski prostor, utility, wc, dnevno bivalni prostor z dvema ložama in dvema balkonoma in stopnišče.
v nadstropju se nahaja: kopalnica, dve klasični spalnici z ložo in skupnim balkonom ter velika spalnica z ložo, lastno kopalnico in balkonom. Uporaben hodnik obsega prostorno vgradno omaro, ki ne odvzema dragocenega bivalnega prostora.

Stanovanje bo prepričalo vse, ki si želijo modernega prostornega stanovanja za veččlansko družino v bližini centra mesta.

Vljudno vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta

Luka Marinko