Ponudba

Gorenjska, Kranj398.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:213.7 m2Leto gradnje:2018

  • Dodatno
    AtrijVrtTerasaParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVoda
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalkaTalno gretje

Podroben opis nepremičnine

Na samem robu Stražišča, neposredno ob zelenih površinah in ob vznožju Šmarjetne gore in Sv. Jošta, se nahaja urejena soseska, kjer so hiše redkeje posejane in kjer imajo ulice najlepša naravna imena: Pot na Jošta, Prisojna ulica in Na Vinograd. V eni od novejših dvostanovanjskih hiš prodamo vrhnje šestsobno stanovanje, ki mu pripada lastniški atrij/zelenica in prostor pred hišo, kjer je možno parkirati več avtomobilov. 

Stanovanje obsega velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter shrambo ob kuhinji. Iz dnevne sobe dostopamo na teraso,  s katere se vidi samo in izključno drevje in nebo - vrhunski prostor za počitek, sproščanje, branje, uživanje ob kavi, sam ali v družbi - skratka prava oaza miru (ki pa se seveda lahko v hipu po potrebi spremeni tudi v prostor za zabavo). S terase se lahko po stopnicah spustimo na lastniški vrt/zelenico, kjer se trenutno nahajajo igrala za otroke.

Poleg osrednjega dnevnega prostora se stanovanje ponaša še s kar petimi sobami, dvema kopalnicama in ločenim wc-jem, garderobnim prostorom in zunanjo shrambo. Neto tlorisna površina znaša 178 m2, lastniški del parcele je velik 210 m2. Veliko prostora za veliko družino ali preprosto ekstra prostor za domače pisarne, igralnice ali kaj podobnega. 

Hiša je dvostanovanjska, etažna lastnina je vzpostavljena, ima gradbeno dovoljenje za dvostanovanjsko hišo, uporabno dovoljenje pa je v fazi pridobivanja.

Stanovanje lahko postane udoben dom nekomu, ki mu veliko pomenita naravno okolje in mir ter velik, odprt bivalni prostor z izhodom na čudovito teraso. 

Talno gretje je napeljano po celem stanovanju, toplotna črpalka skrbi za skromno porabo elektrike. Mesečni stroški so izjemno nizki. Stanovanje se prodaja opremljeno.

Vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta