Ponudba

Gorenjska, Jesenice210.000 €

Prodaja

Vrsta:ParcelaVelikost:1189 m2Parcela:1189 m2

  • Priključki
    ElektrikaVodaPlinovodTelefonČistilna napravaGreznica

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji zazidljive parcele z gradbenim dovoljenjem v naselju Kočna, idilični gorenjski vasi nad Jesenicami.

Na parceli velikosti 1.189 m2 stoji nedokončana alpska hiša in manjša bivalna brunarica za hišo. Parcela je podolgovate štirikotne oblike in ima lepo osončenost. 

Hiša ima po načrtu predvidenih 228 m2 bruto površin (bivalna površina 130 m2, klet 72 m2, shramba 4 m2, balkoni 22 m2), klet je izdelana, na posesti se že nahaja dovolj zidakov za dokončanje hiše. Vsi priključki so na parceli, komunalni prispevek plačan. Za ogrevanje je bila predvidena toplotna črpalka, možen je tudi priklop na mestni plinovod. 

Vsaka hiša in posest v tem zaželjenem naselju je izjemno lepo urejena. Do AC priključka Jesenice Vzhod vas loči 3 min vožnje od tam pa še 40 min do Ljubljane. Vsa infrastruktura za udobno družinsko življenje se nahaja na Jesenicah (vrtec, šola, trgovina, banke, pošta itd.). Po cesti mimo Spodnjih Gorij se boste v 15 min pripeljali do Bleda, turističnega bisera Slovenije, ki blesti tako v poletnem času kot tudi zimskem času.

Okoliški hribi in vasi so prava paša za oči, sprehajalne poti, urejene vasi, čudoviti razgledi, naravne lepote (Blejski vintgar) ta lokacija nudi vse, kar si srce lahko poželi. 

Če iščete parcelo na kateri boste lahko postavili svojo sanjsko hišo v idilični alpski vasici, želite biti odmaknjeni od ostalih a hkrati blizu mesta in tudi v bližini narave, potem je to prava priložnost za vas.

Prosimo, da ne hodite na ogled posestva brez predhodnega soglasja.

V nepremičninski agenciji QUDOS do vsake stranke pristopimo strokovno in prijazno, pokličite nas še danes in se dogovorite za ogled.

Kontaktiraj agenta