Ponudba

Ljubljana mesto, Center269.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:50 m2Leto gradnje:2005

  • Dodatno
    Pokrito parkirišče Dvigalo Balkon
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika
  • Lega
    Vzhod

Podroben opis nepremičnine

Na vrhunski lokaciji, le 10 min peš do starega mestnega jedra in le 1 km do obvoznice, v prepoznavni stavbi Trnovska vrata, prodamo popolnoma in v minimalističnem stilu obnovljen studio flat/apartma v vrhnjem, tretjem nadstropju. Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži ter shramba v kleti, v stavbi je dvigalo.

Iz dnevne sobe in še posebej iz lože se nam odpira fantastičen pogled na Ljubljanski grad in naprej na gore v ozadju.

Stanovanje se prodaja z opremo, tako kot je na fotografijah, je popolnoma pripravljeno za vselitev. Primerno za eno ali dve osebi. Spalni del (postelja običajne velikosti za dva) je nekoliko ločen, prav tako kuhinja, sicer pa vse skupaj trenutno funkcionira v stilu open-plan apartmaja (ena soba - spanje in bivanje). V ceno je vključena predelava v 1,5 sobno stanovanje, kjer bi se spalni del popolnoma ločil od bivalnega prostora.

V veliki in popolnoma obnovljeni kopalnici je pralni stroj in dovolj prostora za eno večjo omarico. Na hodniku je po celi dolžini vgradna 6-vratna omara.

Višina stropov je 2,7 m, ogrevanje etažno na mestni plin. V kletni etaži se nahaja shramba (4,6 m2), neto površina stanovanja je 45 m2.

Vrhunska lokacija v neposredni bližini centra, garaža, loža, dvigalo, odprt pogled, višji stropi, popolnoma opremljeno - lastnosti, ki zagotavljajo, da stanovanje izstopa iz povprečja. 

Kontaktiraj agenta