Ponudba

Zasavska, Zagorje ob Savi315.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:310 m2Parcela:2327 m2Leto gradnje:2010

 • Dodatno
  Atrij Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  Bazen Lep razgled Zelo sončno Bližina narave Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.8 km
Pošta2.4 km
Šola2.3 km / 28 min

Podroben opis nepremičnine

Na vrhu hriba se pod soncem skriva unikatna hiša s prekrasnim pogledom na dolino in okoliško hribovje. Oddaljena je le 5 min od avtocestnega priključka in 35 min od Ljubljane. V bližini (2 km stran) se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta, lekarna, športni park.

Hišo je zasnoval priznan arhitekturni biro Superform. Skupaj z naročnikom so zasnovali hišo, ki bo izkoristila naklon terena in se mu bo hkrati prilagajala. Želja je bila, da objekt umestijo v popolnoma domače okolje in to jim je uspelo s fasadnim vzorcem kozolca, ki v objektu prevzame tudi konstrukcijsko vlogo.

Hiša je narejena po modernih standardih, in sicer tako, da je spalni del v pritličju, glavni dnevno-bivalni pa v nadstropju. Celotna površina hiše znaša 310 m2 in od tega je 230 m2 bivalne površine.

V pritličju se nahaja: predprostor, velika spalnica s kopalnico, dve otroški sobi s kopalnico, pralnica, shramba, kotlovnica in dve pokriti parkirni mesti pred hišo.

V nadstropju se nahaja: dnevno-bivalni prostor, soba za goste, ločen wc, tuš, savnanotranji bazen s protitokom in pogledom na zelen zunanji atrij, ki se nahaja za hišo. Dnevni prostor ima iz obeh strani velika panoramska okna, ki v celoti izkoriščajo enkratno lego na vrhu pobočja in v bivalne prostore prepuščajo sonce, njegovo svetlobo in toploto. Površina dnevnobivalnega prostora znaša kar 90 m2 (višina stropa je še prilagodljiva in lahko meri do 4,5 m). 

Iz dnevno bivalnega prostora imamo izhod na prostorno teraso z letno kuhinjo, iz katere se razprostira naravnost prelep pogled, katerega boste lahko delili s prijatelji ob druženju v popolni naravni idili.

Hiša je v stanju, kjer si jo lahko uredite in opremite še po lastnih željah. V hiši so že dokončani tlaki, vodovodne inštalacije, talno gretje in delno elektro inštalacije in delno ometi. Plus v mansardi je potrebno še izolirati streho. V mansardi so okna, ki so narejena v kombinaciji alumunija in plastike (PVC/ALU) in v pritličju so lesena macesnova okna. 

Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko (zemlja-voda), zemeljski kolektor je že v zemlji, prav tako je vgrajena tudi čistilna naprava. Hiša ima lastno vodno zajetje.

Dostop do hiše je trenutno makadamski. Zelo velika verjetnost je, da bodo letos asfaltirali cesto do hiše.

Hiša predstavlja "luksuz" v pravem pomenu besede!

Vljudno vabljeni na ogled!

Kontaktiraj agenta