Ponudba

Ljubljana mesto, Center189.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:40 m2Leto gradnje:1890

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Elektrika
 • Luksuz
  Klima Umetniško

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji prijetnega in svetlega dvosobnega stanovanja s funkcionalno razporeditvijo prostorov na iskani in zaželeni lokaciji .

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura (vrtci, šole, pošta, banke, trgovine, lekarna, železniška in avtobusna postaja, LPP,  klinični center...). Večstanovanjska hiša ima novo fasado, okna so nova, v fazi menjave so tudi vhodna vrata in stopnišče (denar je že zbran). Stroški upravnika so 60 eur mesečno, od tega je trenutno 20 eur rezervni sklad.

Stanovanje zagotavlja prijetno bivanje z nadvse funkcionalno in premišljeno razporeditvijo. Leta 2020 je bilo v celoti prenovoljeno in je moderno opremljeno. Prodaja se z vso opremo, ki se nahaja v stanovanju.

Stanovanje obsega dnevno-bivalni prostor z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico, hodnik, kopalnico z wc-jem in otroško sobo v mansardi. V dnevni sobi je originalna višina več kot 4 m, tako da je v delu te sobe izdelana spalnica, nad njo pa galerija (4,2 m2), ki se trenutno uporablja kot utility. Površina galerije ni upoštevana v kvadraturi (skupaj z galerijo je površina torej 44m2). Če bi se umaknila galerija, bi nastal velik prostor izjemne višine.

Pred stavbo je možnost parkiranja z dovolilnico. Stanovanje je klimatizirano. Mesečni stroški so nizki. Zaradi lokacije in zelo prijetnega ambienta ter prilagodljivega tlorisa in nizkih stroškov je primerno za investicijo, za oddajanje.

Kontaktiraj agenta