Ponudba

Hrvaška, Poreč525.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:444.2 m2Parcela:1450 m2Leto gradnje:2008

 • Dodatno
  Balkon Zastekljen balkon Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Elektrika Klima Kamin
 • Luksuz
  Klima Savna Bazen Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

V manjši istrski vasici, ki je le 5 km oddaljena od Poreča in le 3 km od avtocestnega ipsilona prodamo večjo samostojno hišo z bazenom. Hiša je zasnovana v treh etažah in ima tri samostojne enote ter prostor za druženje.

Celotna posest nudi visoko mero zasebnosti, saj je ograjena z zidano ograjo.

V kleti se nahaja prostor za druženje s kuhinjo in kaminom, vinsko kletjo, savno in jazzuzijem.

V pritličju se nahaja manjši apartma, primeren za dve osebi. Poleg manjšega apartmaja je vhod v štiri sobno stanovanje, ki obsega: predprostor, dnevni prostor v povezavi s kuhinjo z jedilnim delom z izhodom na balkon in kopalnico.

V prvem nadstropju se nahaja trisobno stanovanje, ki obsega predprostor z garderobno omaro, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico z izhodom na balkon ter sobo.

Hišo dopolnjujeta dve zidani garaži, dva letna vrta, bazen, manjši zelenjavni vrt, češplja, figa, limonovec in manjši nasad oljk.

Hiša ima centralni ogrevalni sistem na olje, v vseh treh enotah so nameščene inverterske klimatske naprave ter dodatno kamin v spodnji etaži. V hladnejših obdobjih za ogrevanje bazena poskrbijo sončni kolektorji na strehi.

Hiša je lahko vaša oaza miru ob vikendih ali ob celoletnem bivanju, lahko pa je nakup hiše tudi dobra naložba, če bi jo oddajali, je zidana, je redno in dobro vzdrževana, klimatizirana in delno obnovljena. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Kontaktiraj agenta