Ponudba

Ljubljana okolica, Trzin205.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:81 m2Leto gradnje:1997

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika
  • Ogrevanje
    Plin
  • Lega
    Zahod

Podroben opis nepremičnine

Vrhunska lokacija za vsakogar, ki se dnevno vozi v Ljubljano v službo, le 5 minut vožnje oz. 5 km do AC obroča, omogoča zelo hiter dostop do katerega koli dela Ljubljane, prav tako pa tudi do letališča in naprej na Gorenjsko. V neposredni bližini je avtobusno postajališče in železniška postaja, bencinski servis Petrol, v poslovni coni Trzin pa se nahajajo trgovine, banke, restavracije in pošta. PC Trzin je obdana z gozdom in zelenimi površinami, tako da je možnosti za rekreacijo nešteto.

Stanovanje se nahaja v stavbi, ki privlači poglede zaradi svojih arhitekturnih posebnosti in seveda zaradi same mikrolokacije, ker se nahaja neposredno ob vstopu v poslovno cono in tako skupaj s "Piramido", ki je v neposredni bližini, tvorita zanimiv pogled na sicer "dolgočasno" poslovno cono.

Stanovanje je dvoetažno, spodaj so: veža z omarami, kopalnica, dnevna soba in kuhinja z jedilnico. Iz dnevne sobe stopimo na balkon, iz jedilnice pa na teraso/ložo, ki je povezana z balkonom. Zgoraj sta ena manjša in ena večja soba. V spodnji etaži je cca 50 m2 neto površine, v zgornji pa cca 20 m2. Balkon in loža merita skupaj 11 m2.

Vsi prostori so obrnjeni proti zahodu, torej stran od prometne ceste. Tudi sicer je lokacija v popoldanskih urah in ob vikendih izjemno mirna! 

Fasada na bloku bo predvidoma obnovljena marca prihodnje leto, označeni bodo parkirni prostori, začel se bo postopek za pridobitev uporabnega dovoljenja. Od leta 2019, odkar ima stavba proaktiven nadzorni odbor, se je veliko stvari uredilo, med ostalim skupni prostori, stopnišče, domofoni. Mesečni stroški upravnika so cca 150 eur, rezervni sklad trenutno 42 eur, novi upravnik SPL.

Odlična lokacija, le 5 minut od Ljubljane, dovolj parkirnih mest, etažna lastnina vzpostavljena, ZK stanje urejeno, brez bremen in predvsem zelo prijetno stanovanje. Vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta