Ponudba

Gorenjska, Kranj489.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:210 m2Leto gradnje:2008

 • Dodatno
  Balkon Atrij Terasa Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin

Podroben opis nepremičnine

Na idilični lokaciji, nedaleč od kanjona reke Kokre, v novejšem naselju individualnih hiš (naselje Voge), prodamo enoto dvojčka. Soseska je mirna in urejena s širokimi osvetljenimi ulicami in obojestranskim pločnikom. V bližini so šola, vrtec, trgovina, avtobusno postajališče (mestni potniški promet). Lokacija je lahko izhodiščna točka za aktivnosti na prostem (sprehodi, pohodi, kolesarjenje, ...), naselje meji na gozd, skozi katerega vodi pot do prodnate plaže ob reki Kokri. Druga enota dvojčka ima dostop s čisto druge strani, tako da hiša funkcionira kot samostojna enota.

Hiša je lepo vzdrževana in zelo prijetna, polna domačnosti, ima tri urejene etaže in stoji na mirni ter sončni legi, nekoliko povzdignjena nad sosednje hiše. Okna so lesena, v sobah je po tleh parket. Za hišo je avtomobilski nadstrešek s prostorno leseno lopo ter privoz za več avtomobilov.

Pritličje: dnevni prostor, kuhinja in jedilnica v enem prostoru z direktnim dostopom na teraso in vrt. Dodatno še garderoba, shramba, funkcionalna niša (z vodo), toaleta, vse povezano s hodnikom.

Nadstropje: dve spalnici (obe z balkonom), velika kopalnica s kadjo, tušem in pralno sušilnim prostorom (izhod na balkon), garderobna niša, manjša galerija.

Mansarda: spalnica, utiliti, manjši galerijski prostor.

V hiši je nameščen alarmni sistem ter zunanji videonadzor in je v celoti ograjena (primerno tudi za hišne ljubljence). Neto stanovanjske površine je 155 m2. Prostori hiše so svetli, z več dodatnimi strešnimi okni, vsi opremljeni z roletami na električno vodenje, enako tudi žaluzije.

Priključki

 • Internet – optika (tudi priključki v vseh etažah),
 • Ogrevanje – zemeljski plin in kamin,
 • Hlajenje - klime (instalacije v vseh etažah)

Oddaljenost:

Ljubljana: 25 min

Kranj: 5 min

Avtocesta: 5 min (dva dostopa, v planu še tretji vneposredni bližini)

Nakupovalni centri: 5 min

Pošta: 4 min

Ogledi so možni ob vikendih izključno po predhodnem dogovoru. Vljudno prosim, da spoštujete zasebnost lastnikov in ne hodite na oglede nenapovedani. Hvala za razumevanje. Boris 051323333

 

Kontaktiraj agenta