Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška385.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:88.5 m2Leto gradnje:2005

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplarna Klima
  • Luksuz
    Klima Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

V bližini parka Tivoli v novejšem večstanovanjskem objektu prodamo izredno lepo, moderno in funkcionalno stanovanje z večjo teraso/ložo in dvema parkirnima mestoma v garaži.

Stanovanje je bilo nedavno popolnoma in kakovostno obnovljeno s prefinjenim občutkom za estetiko. Prodaja se opremljeno (razen sedežne garniture).

Poleg estetske dovršenosti pa stanovanje odlikuje tudi sama mikro lokacija (bližina središča mesta in parka Tivoli, ki omogoča hiter umik v naravo). Stanovanje in terasa imata pogled na notranje dvorišče in sta umaknjena od pogledov mimoidočih ter nudita zvrhano mero zasebnosti.

Stanovanje obsega dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, spalnico, sobo, utiliti, kopalnico, balkon in kletni prostor. Ogrevanje - mestni toplovod, internet - optični kabel, v bloku je dvigalo

Tega čarobnega stanovanja se ne da opisati s suhoparnimi besedami in podatki... treba ga je živeti in doživeti. Je unikatno. Tako kot je unikatna njegova lastnica. Sedaj pa je stanovanje pripravljeno na nova poglavja, nove energije in ljudi.

Anis 041 988 200

Kontaktiraj agenta