Ponudba

Gorenjska, Kranj429.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:360 m2Leto gradnje:1925

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Telefon Optika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  Jug Zahod

Podroben opis nepremičnine

V centru Kranja, le 250 m od starega mestnega jedra in le nekaj stopnic od Kranjske gimnazije, prodamo samostojno hišo z velikim vrtom, dvema velikima terasama in balkonom, dvema garažama, ki sprejmeta tri avtomobile in z možnostjo parkiranja štirih avtomobilov pred hišo.

Hiša je bila vseskozi redno vzdrževana in je v odličnem stanju. Ima južno in zahodno lego z obilico sonca čez cel dan, vse do večernega sončnega zahoda.

Dve terasi, ena na južni in ena na severni strani hiše omogočata, da ste lahko v vsakem trenutku na soncu ali v senci, kar vam takrat bolj paše. Z južne terase in iz vrta se odpira čudovit pogled proti Šmarjetni gori, Savi in Savskemu otoku.

V pritlični etaži se nahajata dve veliki garaži (ena je za najmanj dva avtomobila), kurilnica, delavnica, shrambe. Ogrevanje je centralno, energent je mestni plin, plinski kotel je znamke Viessmann. 

V prvem nadstropju, do katerega dostopamo  po zunanjem nadkritem stopnišču, pa se nahaja bivalni del s kuhinjo in jedilnico, kopalnica in glavna spalnica. Na vzhodni strani hiše so dodatne shrambe, vinska klet in ostali pomožni prostori. Na južni in severni strani pa že omenjeni terasi. Na južni terasi je nadstrešek z žarom.

V drugem nadstropju so še tri sobe in dodatna kopalnica s straniščem, podstrešje ni izdelano.

Hiša ima vse potrebne priključke (mestni plin, optični kabel, priključek na mestni vodovod in kanalizacisjko omrežje).

V neposredni bližini so banke, trgovine, hotel, restavracije, Upravna enota, Mestna občina Kranj, notarji, nakupovalni center Supernova, šole, avtobusna postaja

Zemljiškoknjižno stanje urejeno, brez bremen, prevzem možen po dogovoru. Vljudno vabljeni na ogled, če si želite bivati v centru mesta, hkrati pa imeti velik zelenjavni vrt, sadovnjak in čudovit pogled na okoliške hribe ter reko Savo. Hiša ima resnično fantastično lego, ki kljub strnjenemu naselju omogoča obilo zasebnosti. 

Ogledni so možni izključno po predhodnem dogovoru, prosim pokličite 051 323 333. Hvala.

Kontaktiraj agenta