Ponudba

Ljubljana okolica, Domžale289.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:134 m2Leto gradnje:2001

 • Dodatno
  Balkon Atrij Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Olje
 • Lega
  Vzhod Jug Zahod
 • Luksuz
  Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja1.4 km
Pekarna3.0 km
Pošta1.4 km
Šola1.4 km
Trgovina1.4 km
Park/igrišče1,0 km

Podroben opis nepremičnine

V urejenem naselju prodamo enoto dvojčka, ki se nahaja v bližini vse pomembne infrastrukture. Do osnovne šole, vrtca, pošte, lekarne, trgovine, avtobusne postaje in pekarne v le 5 minutah z avtom.

Hiša je klasične gradnje in stoji na ravni in urejeni parceli, ki je v celoti ograjena. Dostop je urejen mimo avtomatskih drsnih vrat. Pred hišo stoji nadstrešek za en avto in prostor še za tri avtomobile.

V pritličju se nahaja velik dnevno bivalni prostor, ki ima izhod na zunanji atrij, ločeno stranišče, garderobna soba in kurilnica.
V mansardi se nahaja velika kopalnica in štiri spalnice (dve manjši in dve večji). Glavna spalnica ima svoj izhod na balkon in svoj garderobni prostor.

Za hišo je ravno prav velika terasa primerna za druženje in zelenica, ki je dovolj velika za postavitev tramoplina ali manjšega bazena za otroke. V bližini je veliko sprehajalnih poti in Arboretum Volčji Potok, ki je kilometer in pol stran

Hiša je urejena in do sedaj redno vzdrževana, v trenutnem stanju je na določenih predelih potrebna osvežitve. Od opreme v Hiši ostane kuhinja. Priključena je na kanalizacijsko omrežje in na mestni plin. Ogrevanje je centralno na kurilno olje. 

Vljudno vabljeni na ogled!

Kontaktiraj agenta