Ponudba

Ljubljana okolica, Litija245.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:366 m2Leto gradnje:1966

 • Dodatno
  Balkon Terasa Klet Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  Sever Jug
 • Luksuz
  Zelo sončno

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.8 km
Pekarna2.2 km
Pošta0.1 km
Bankomat52 m
Šola0.3 km
Trgovina52 m

Podroben opis nepremičnine

Hiša se nahaja v bližini Železniške postaje Kresnice. Sestavljena je iz pritličja, nadstropja in mansarde. Pred hišo je prostora za 2 avtomobila. V pritličju se nahaja uporaben prostor velikosti 100 m2, ki v trenutnem stanju potreben adaptacije, kurilnica in garaža za dva avtomobila (v preteklosti je bila v pritličju pizzerija). Spremeni se lahko v stanovanje ali pa v poslovni prostor. V nadstropju se nahaja 4-sobno stanovanje, ki je sestavljeno iz hodnika iz katerega dostopamo do kuhinje s shrambo, jedilnice, treh spalnic, kopalnice in dnevne sobe z balkonom. V mansardi je velik dnevno bivalni prostor s kaminom, shramba, spalnica, otroška soba in kopalnica. 

Za hišo se nahaja izedno prostorna terasa za druženje velika kar 117 m2. Zraven je tudi zidana uta, kamor lahko pospravite stvari, ki jih ne potrebujete v hiši. 

Hišo so energetsko sanirali leta 2017. Zamenjali so fasado (11cm) in okna (dvoslojna PVC). Leta 2020 so popolnoma prenovili zunanjo teraso in nadstropno stanovanje, ki ima nove tlake, 3 nove radiatorje, novo stavbno pohišvo in kuhinjo. Streha je stara 20 let. 

Ogrevanje je centralno na novo plinsko kondenzacijsko pečHiša je priključena na kanalizacijsko omrežje in ima optični internet.

V bližini se nahaja tovarna apna, ki pa jo bodo v bližnji prihodnosti zaprli. Prav tako bo kmalu postavljena tudi protihrupna ograja ob železniški progi.

Vljudno vabljeni na ogled. Ogled je možen izključno po predhodnem dogovoru.

Kontaktiraj agenta