Ponudba

Gorenjska, Škofja Loka460.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:274 m2Leto gradnje:1961

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika Plinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Savna Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.4 km
Pekarna0.1 km
Pošta0.5 km
Bankomat0.5 km
Šola0.7 km
Trgovina0.6 km

Podroben opis nepremičnine

Nedaleč od sotočja Poljanske in Selške Sore ter starega mestnega jedra se nahaja prekrasna samostojna hiša z veliko parcelo. Povsem v bližini hiše, v krogu 500m se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovine, pekarna, banka, pošta, zdravstveni dom, prodamo.

Hiša stoji na mirni lokaciji povsem v bližini reke Sore in ravno prav daleč od mestnega utripa.

Pred hišo je veliko dvorišče do katerega se dostopa mimo avtomatskih drsnih vrat po asfaltirani cesti. Dvorišče ima prostora za vsaj 4 avtomobile. Poleg stoji zidana garaža (30m2) z avtomatskimi dvižnimi vrati, kjer je dovolj prostora za 2 avtomobila.

Hiša je sestavljena iz kleti, pritličja in nadstropja, na vrhu je še neizdelana mansarda. Hiša se lahko uporablja tudi kot dvostanovanjska s skupnim vhodom, saj je v nadstropju že narejena kuhinja. V kleti se nahaja garaža z avtomatskimi dvižnimi vrati, ki naprej vodi v garderobni prostor, savno (turška, infra), kopalnico, prostor za druženje in shrambo. V pritličje se lahko pride iz zadnje strani hiše ali pa po stopnicah iz kleti. V pritličju se nahaja manjši prostor s kavčem, zelo prostoren dnevni prostor z zimskim vrtom, iz katerega se nam razprostira prelep panoramski pogled na Grad, Lubnik in sotočje Poljanske in Selške Sore, kuhinja z jedilnico, spalnica in kopalnica. V nadstropju pa so poleg kuhinje z jedilnico še kopalnica, otroška soba in spalnica s prostorno teraso, na kateri vas bo ob jutranji kavici pričakalo sonce. 

Leta 2005 so na hiši zamenjali okna, naredili novo fasado v debelini 15cm in zamenjali streho, ki ima 40 letno garancijsko dobo. Istega leta je bil dograjen tudi zimski vrt. Leta 2015 so na novo tlakovali dvorišče. Ogrevanje je centralno na plinsko kondenzacijsko peč. V kopalnici in dnevni sobi v pritličju je narejeno talno gretje. Hiša je priključena na kanalizacijsko omrežje.

V bližini hiše se nahaja območje propadlega SGP Tehnika, kjer so trenutno urejeni poslovni prostori za več podjetij. V bližnji prihodnosti bodo obstoječe objekte podrli in zgradili nov poslovno stanovanjski objekt, ki bo trenutno območje spremenil v lep in urejen predel mesta.

Škofja Loka se je skozi različna obdobja razvila v prikupno mesto z mnogimi danostmi, danes pa je predvsem turistično mesto, ki slovi po bogati kulturni dediščini. Sprehod skozi staro mestno jedro je nekaj posebnega, saj se s svojo prostorsko in bogato stavbno dediščino uvršča med najbolj ohranjena Slovenska mesta.


Vljudno vabljeni na ogled. Ogled je možen izključno po predhodnem dogovoru.

Kontaktiraj agenta