Ponudba

Savinjska, Žalec175.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:231 m2Leto gradnje:1994

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Terasa Klet Pokrito parkirišče Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Greznica Telefon Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Olje Drva
 • Lega
  Jug Sever
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja1.6 km
Pekarna3.7 km
Bankomat7.4 km
Pošta3.8 km
Trgovina6.4 km
Šola2.7 km
Bolnišnica/zdravstveni dom6.2 km

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji hiše, ki ima prelep razgled na okoliško naravo. Nahaja se le 5 km od avtocestnega priključka Celje zahod (lopata)

Hiša je pozicijonirana v urejenem naselju in ima asfaltiran dostop. Stoji na urejeni parceli, ki je v celoti ograjena. Za hišo je asfaltirano dvorišče na katerem je prostora za 3 avtomobile in vrt. Kovana vrata, ki vodijo na dvorišče so ročno izdelana in avtomatska drsna (vgrajen videofon). Na zgornji strani hiše je prostor za druženje z zunanjim kaminom, pod hišo pa se nahaja nasad vinske trte.

Hiša je sestavljena iz kleti, pritičja in mansarde. Orientacija je sever-jug. Celotna površina stavbe je 231 m2 in od tega je 143 m2 uporabne površine. Klet oziroma pol klet je sestavljena iz kuhinje, jedilnice, ločenega wc-ja, prostora za druženje s točilnim pultom, utilityja in kurilnice. Pred hišo je prostorna sončna terasa. Pritličje je sestavljeno iz dnevne sobe (lahko se spremeni v dnevni prostor s kuhinjo, saj ima že pripravljene priključke), spalnice, kopalnice, zelo prostornega balkona s prelepim razgledom, garaže in nadstreška za avto. Mansarda je sestavljena iz spalnice, dnevne sobe, kopalnice in balkona.

Poleg hiše na zahodni strani stoji lepa vrtna uta v kateri se nahaja predprostor, spalnica z balkonom, kopalnica in vinska klet.

Hiša je bila vseljena leta 2003. Zgrajena je iz klasičnih modularnih blokov in izolirana  s 5 cm stiroporja. klet je toplotno in hidro izolirana ter ima narejeno drenažno nasutje. Okna so lesena s polkni z enoslojno zasteklitvijo. 

Ogrevanje je možno na kurilno olje in na drva.

Pridobljeno je gradbeno in uporabno dovoljenje za hišo in vrtno uto. Zemljiško knjižno urejeno. 

Vabljeni na ogled. 

Kontaktiraj agenta