Ponudba

Gorenjska, Cerklje na Gorenjskem250.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:142 m2Leto gradnje:1983

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Podroben opis nepremičnine

Svež gorski zrak in voda, zeleno okolje, mir in tišina, širna prostranstva in odprt pogled proti mestom, ki so daleč pod nami - vse to in še več nam ponuja hiša, ki se nahaja v manjšem zaselku pod Krvavcem.

Že sicer velika parcela (1.000 m2) se nam zdi neskončna zaradi popolne umeščenosti na sam rob naselja, od koder se nam odpre dihjemajoč razgled proti Ljubljani in Kranju.

Ambrož je vasica, ki je na idealni višini nad mejo, do katere seže megla. Omejeno število hiš vam zagotavlja ekskluzivnost, zasebnost in popoln mir. Določene hiše služijo le vikend oddihu njihovih lastnikov, druge pa so stalno naseljene. 

Hiter dostop do Kranja (slabe pol ure) ali Ljubljane (dobre pol ure) vam omogoča tudi čudovito kombinacijo: stalno bivanje na gori in delo v mestu.

V pritličju hiše je bivalni prostor, iz katerega dostopamo direktno na atrij/zelenico pred hišo ter kuhinja in kopalnica, v mansardi pa so tri sobe (iz glavne spalnice stopimo na balkon z najlepšim razgledom). V spodnji etaži sta dve garaži. Okrog hiše je več miz s klopmi, tako da je vedno zagotovljen primeren prostor na soncu ali v senci, kar nam v tistem trenutku bolj ustreza. 

Hiša ima gradbeno dovoljenje, zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Same hiše, lokacije, občutkov in pogledov ni mogoče opisati s preprostimi besedami! Vse to je treba doživeti

Če vam je zaigralo srce ob gledanju fotografij in če se vam zdi, da bi bila hiša pod Krvavcem primerna za vas, nas pokličite za ogled, v agenciji QUDOS do vsake stranke pristopimo strokovno in prijazno.

Kontaktiraj agenta