Ponudba

Gorenjska, Škofja Loka88.000 €

Prodaja

Vrsta:ParcelaVelikost:313 m2

Podroben opis nepremičnine

Prodamo projekt za gradnjo hiše - dvojčka na odlični lokaciji v Škofji Loki. Prodaja se torej parcela (za eno enoto dvojčka) s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem in plačanim komunalnim prispevkom, z gradnjo je možno pričeti TAKOJ.

Parcela, kjer se bo zgradil dvojček, se nahaja ob Kidričevi cesti. V neposredni bližini so trgovine (Eurospin, Lidl, Hofer, Merkur ipd.), prav tako pa je v bližini vsa potrebna infrastruktura za udobno življenje. Lokacija hiše omogoča hiter dostop do centra Škofje Loke, do Kranja in Ljubljane.

Zunanje dimenzije enote dvojčka, ki je predmet prodaje, so po projektu 11,40 m krat 8,10 m. Predvidena je klasična gradnja iz opečnih zidakov in klasična dvokapna streha.

Vhod je s severne strani, dnevno-bivalni prostor v pritličju se odpira proti jugozahodu, prav tako glavna spalnica v nadstropju, ostale sobe so obrnjene proti vzhodu ali zahodu. Proti zahodu je pred hišo v nadaljevanju atrija večja travnata površina, kar daje vtis odprtosti in vtis, da je parcela veliko večja, kot pa dejansko je. Zaradi dobre umeščenosti parcele med ostale hiše bodo stanovalci deležni popolne zasebnosti. 

Tloris je zelo premišljen, preprost in funkcionalen - primeren tudi za večjo družino (5 spalnic)

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo, 051 323 333 Boris.

Kontaktiraj agenta