Ponudba

Ljubljana okolica, Mengeš369.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:147 m2Leto gradnje:1986

 • Dodatno
  Terasa Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Kamin
 • Luksuz
  Bližina narave Lep razgled Zelo sončno Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Na zelo mirni, sončni lokaciji, sredi narave in z odprtim pogledom proti dolini, se nahaja v okolje lepo umeščena zidana hiša z veliko teraso in veliko parcelo. Do Ljubljane je le 14 km.

Hiša stoji na lepo urejeni parceli pravilne oblike. Ob hiši je na severni strani tlakovan parkirni prostor, kjer je dovolj prostora za 5 avtomobilov. Hiša je zelo lepo ohranjena in vzdrževana, možno jo je povišati za eno etažo (trenutno dve etaži, pritličje in mansarda, gradbeno dovoljenje je bilo izdano za 3 etaže). Zaradi lege obstoječe hiše, ki je locirana na SZ delu parcele in velikosti parcele, je možno postaviti še eno hišo, ali pa morda bazen.

V pritličju se nahajajo: predsoba, kopalnica, kuhinja, jedilnica in dnevna soba s kaminom, iz katere stopimo na veliko teraso. V nadstropju pa sta dve manjši sobi (SZ stran) in velika spalnica z garderobnim delom in izhodom na balkon (pogled proti jugovzhodu). Za hišo je plinohram, žar in vrtna hišica.

Zaradi nagnjenosti terena oziroma parcele imamo, ko smo na terasi, neverjeten občutek odprtosti, svobode, skorajda lebdenja nad pokrajino.

Leta 2018 je bila obnovljena streha in dodana izolacija. Leta 2019 so bila  zamenjana okna, ki gledajo proti jugu (na teraso). Ogrevanje je  na plin, plinski kotel je v odličnem stanju in redno servisiran.

Bruto površine je 147 m2, od tega je 120 m2 bivalne, 27 m2 pa kleti pod teraso. 

Hiša je primerna za vse, ki si želite miru in narave ter obenem bližine Ljubljane. Je prazna in je pripravljena za prevzem, zemljiškoknjižno stanje oz. lastništvo je urejeno, ima gradbeno dovoljenje, vse priključke, internet... 

Lokacija bo zaradi bližine Rašicesprehajalnih poti, travnikov in gozda očarala vse, ki si želijo svežega zraka, rekreacije in miru. Ponuja fantastično priložnost bivanja v sožitju z naravo. Če obstaja kje življenje brez stresa, potem je to lahko tu. V bližini pa tudi ni motečih elementov, kot so vonjave s kmetij, industrija, glasno zvonjenje in podobno, tako da so pogoji za dobro življenje izpolnjeni.

Kontaktiraj agenta