Ponudba

Savinjska, Braslovče350.000 €

Prodaja

Vrsta:Poslovni prostorVelikost:700 m2Leto gradnje:1971

 • Dodatno
  Parkirišče Klet Terasa Balkon
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Olje
 • Luksuz
  Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

posredujemo pri prodaji obnovljenega nastanitvenega gostinskega obrata, ki stoji na izredno frekventni lokaciji ob magistralni cesti Celje-Ljubljana. Od avtocestnega priključka Šentrupert je oddaljen le 4 km in od avtocestnega priključka Vransko le 6 km.

Objekt je namenjen Gostinstvu in turistični dejavnosti. 

V pritličju se nahaja gostinski del, ki je sestavljen iz velike dvorane za goste, ki omogoča pogostitev večjega števila gostov, zelo prostornega pokritega letnega vrta, prostora s točilnim pultom, sanitarij za goste, kuhinje in pomožnega prostora. Iz pritličja se pride do kleti, kjer je vinska  klet z velbanim stropom.

V prvem nadstropju je 6 in v drugem 8 sob za goste (vsaka soba ima svojo novo kopalnico z wc-jem). Sobe so delno dokončane (v nekaj sobah še ni položenega laminata oziroma ga je potrebno še do konca položiti). V prvem nadstropju so sanitarije za zaposlene s prostorom za pranje in likanje.

Leta 2015 so objekt popolnoma prenovili.
zamenjanjali so streho, položili novo toplotno izolacijo, napeljali so vse elektro in vodovodne inštalacije in novo centralno ogrevanje, položili so nove tlake, vgradili so nova okna s 3 slojno zasteklitvijo (v pritličju so stekla protivlomna), notranja vrata so masivna iz hrasta.

Ob stavbi se nahaja še pomožen objekt (pomožni prostor, garaža), ki ni vštet v kvadraturo.

Objekt ima dva uvoza, prvega iz južne in drugega iz zahodne strani. Prostora je za vsaj 70 vozil. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje. Oba objekta imata pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Zk urejeno in brez bremen.

Ponujamo vam enkratno priložnost, saj se lahko z nekaj začetnega truda in vložka ustvari nova zgodba o uspehu. 

Vabljeni na ogled!

Kontaktiraj agenta