Ponudba

Hrvaška, Umag / prodano379.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:100 m2Leto gradnje:1965

 • Dodatno
  Balkon Terasa Atrij Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda
 • Ogrevanje
  Elektrika
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Pogled na morje Mirna lokacija Klima Prva vrsta ob morju

Podroben opis nepremičnine

Na severozahodnem delu istrskega polotoka, nedaleč od slovenske meje, med Savudrijo in Umagom, prodamo manjšo samostojno hišo, ki se nahaja na samem robu naselja, tako da ima na vzhodni strani zelen, nepozidan pas, na južni strani pa gleda proti morju. Od čudovite, delno zelene in delno kamnite plaže jo loči le ozka, neprometna cesta.

Hiša je fantastično pozicionirana: Zambratija je zelo lahko in hitro dostopna iz Slovenije, sama mikro lokacija hiše pa tudi ne bi mogla biti boljša - je neposredno ob morju, ima tudi pogled na morje iz pritličja in iz nadstropja, obenem pa je umaknjena od pogledov mimoidočih, obdana z bujnim zelenjem!

Ima eno teraso na južni strani in eno na vzhodni strani (kjer je tudi zunanji tuš) ter večji zeleni atrij na zahodni in severni strani (s priročno lopo), tako da ni nikjer nikakršnega neposrednega stika s sosedi. Lega hiše nudi torej popolno zasebnost!

Hiša je lahko vaša oaza miru ob vikendih, lahko pa je nakup hiše tudi dobra naložba, če bi jo oddajali (v hiši je 7 ležišč). Je obvladljive velikosti in ima zelo smotrno razporejene prostore: v pritličju sta poleg dnevne sobe še dve manjši sobi, kuhinja, kopalnica z wc-jem in še en ločen wc ter precej velika povezovalna predsoba. Soba v nadstropju ima izhod na balkon in prekrasen pogled na morje. Garaža v pritličju hiše je spremenjena v dodatno sobo/studio. Na dovozu pred hišo je možno parkirati več avtomobilov.

Hiša je zidana, je redno in dobro vzdrževana, klimatizirana, zamenjana so bila vsa okna, prav tako streha.

V bližini (10 min) se nahaja Kempinski hotel ter Golf klub Adriatic, kar je zelo priročno za vse ljubitelje golfa

Te čarobne rdeče hiše se ne da opisati s suhoparnimi besedami in podatki... treba jo je živeti in doživeti. Je unikatna. Tako kot sta unikatna njena lastnika. Je v lasti iste družine že od vsega začetka! Sedaj pa je hiša pripravljena na nova poglavja, nove energije, na pomladitev, na nove čase in ljudi!