Ponudba

Gorenjska, Kranj209.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:110 m2Leto gradnje:2010

  • Dodatno
    Balkon Vrt Terasa Klet Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika Plinovod
  • Ogrevanje
    Plin

Podroben opis nepremičnine

Prodamo udobno štirisobno stanovanja z balkonom in teraso v prvem nadstropju dvostanovanjske hiše (82 m2 neto površine plus terasa 28 m2). Sodobna, kakovostno izdelana novejša dvostanovanjska hiša se nahaja v urejenem naselju pretežno eno in dvodružinskih hiš, sredi Kranja, nedaleč od starega mestnega jedra in zelenih površin (kanjon Kokre). Izjemna lokacija vam omogoča tudi hiter dostop do avtoceste. V neposredni bližini so šola, vrtec, trgovina, banka, mestni avtobus.

Stanovanje obsega poleg povezovalnega hodnika in kopalnice 4 sobe in ločeno kuhinjo. Iz vseh petih prostorov stopimo na velik balkon oz. teraso, ki je delno nadkrita. Stanovanju pripada zemljišče (atrij plus parking). Na zunanjem delu (vrt, ki pripada stanovanju) je priključek za vodo. Zaradi velikih steklenih površin je stanovanje zelo svetlo, proti zahodu pa se odpirajo krasni pogledi na staro mestno jedro in proti kanjonu reke Kokre.

Vsi prostori razen kopalnice so orientirani proti jugu, tako da je zagotovljena celodnevna osončenost. Stanovanje je možno spremeniti v trisobno, z združitvijo dveh sob pridobimo večji dnevnobivalni prostor. 

Za dokončanje stanovanja je potrebno položiti finalne tlake (parket, ploščice) in zunanja senčila (priprava za električno krmiljene krpanke) ter notranja vrata. Vgrajena so kakovostna vhodna vrata Pirnar. Ogrevanje je na mestni plin (ali s toplotno črpalko - predpriprava). Vse napeljave oziroma inštalacije (tudi za klimatsko napravo in rekuperacijo ter sončne kolektorje) so pripravljene. Po celem stanovanju je položeno talno gretje. Hiša je odlično izolirana (20 cm grafitni stiropor) in ima vgrajeno kakovostno stavbno pohištvo. V hiši sta optična kabla dveh ponudnikov (Telekom in T2). 

Stanovanju pripada parcela (cca 200 m2) na severni in zahodni strani hiše. Zunanjost je v celoti urejena, parcela je delno zelena, delno tlakovana. Parkirati je možno več avtomobilov

Fantastična priložnost za ljudi, ki jim bolj ustreza tip bivanja v manjši hiši, kot pa v večstanovanjskem bloku. Primerno za družino, ki rabi večsobno stanovanje na kompaktni kvadraturi, obenem pa dobi veliko teraso/balkon, vrt, parkiranje ob hiši in veliko nižje obratovalne stroške, kot pa so v bloku.

Kontaktiraj agenta