Ponudba

Gorenjska, Kranj219.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:125 m2Leto gradnje:2010

 • Dodatno
  Atrij Vrt Terasa Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Optika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  Jug

Podroben opis nepremičnine

Prodamo razkošno dvosobno stanovanja s teraso in pripadajočim atrijem v pritličju dvostanovanjske hiše (90 m2 uporabne površine plus terasa 15 m2). Sodobna, kakovostno izdelana novejša dvostanovanjska hiša se nahaja v urejenem naselju pretežno eno in dvodružinskih hiš, sredi Kranja, nedaleč od starega mestnega jedra in zelenih površin (kanjon Kokre). Izjemna lokacija vam omogoča tudi hiter dostop do avtoceste. V neposredni bližini so šola, vrtec, trgovina, banka, mestni avtobus.

Stanovanje obsega poleg predsobe in kopalnice izjemno velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo (55 m2) ter spalnico s kopalnico (skupaj 25 m2). Pripada mu tudi kletni prostor v velikosti 20 m2. Iz dnevne sobe stopimo na veliko teraso, ki je delno nadkrita. Na terasi je priključek za vodo. Zemljišče (atrij/vrt/terasa) je v celoti ograjeno (žičnata ograja plus ciprese).

Dnevni prostor je orientiran proti jugu, tako da je zagotovljena celodnevna osončenost. Stanovanje je seveda možno spremeniti v večsobno, a v tem primeru se zmanjša dnevnobivalni prostor.

Za dokončanje stanovanja je potrebno položiti finalne tlake (parket, ploščice) in zunanja senčila (priprava za električno krmiljene krpanke) ter notranja vrata. Vgrajena so kakovostna vhodna vrata Pirnar z odklepanjem na prstni odtis. Ogrevanje je na mestni plin (ali s toplotno črpalko - predpriprava). Vse napeljave oziroma inštalacije (tudi za klimatsko napravo in rekuperacijo) so pripravljene. Po celem stanovanju je položeno talno gretje. Hiša je odlično izolirana (20 cm črni stiropor) in ima vgrajeno kakovostno stavbno pohištvo. V hiši sta optična kabla dveh ponudnikov (Telekom in T2). 

Stanovanju pripada parcela (cca 200 m2) na južni in vzhodni strani hiše. Zunanjost je v celoti urejena, parcela je delno zelena, delno tlakovana. Parkirati je možno več avtomobilov. Pripravljeni so temelji za nadstrešek. 

Fantastična priložnost za ljudi, ki jim bolj ustreza tip bivanja v manjši hiši, kot pa v večstanovanjskem bloku - odprt in razkošen bivalni prostor, velika terasa oz. atrij, vrt, parkiranje ob hiši, nižji stroški. 

Kontaktiraj agenta