Ponudba

Obalno - kraška, Piran797.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:187 m2Leto gradnje:1979

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Terasa Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Klima

Podroben opis nepremičnine

Vrhunska lokacija v Portorožu, samostojna hiša s čudovitim pogledom na morje in Portorož. Velike terase, velike sobe, visoki stropi, odprt pogled, hiša obdana z zelenjem - v strnjenem naselju imate občutek popolne intime! Dve zunanji parkirni mesti in eno v garaži. Hiša je zadnja v ulici, mimo nje ne vozijo avtomobili. Do glavne portoroške plaže je le 5 minut hoda.

Hišao je odlično grajena v pravem mediteranskem slogu, z velikimi okenskimi odprtinami, iz vsake sobe je izhod na teraso, iz vsake terase se odpira krasen pogled na morje. Resda je potrebna osvežitve (zamenjati je treba okna in notranja vrata, obnoviti toaletne prostore ter zamenjati opremo), a osnova je fantastična, tlorisi so premišljeni in moderni.

V pritličju se nahaja zelo velik dnevni prostor in ločena kuhinja, iz obeh je dostop na veliko teraso s pogledom na morje (dnevno sobo in kuhinjo je možno tudi združiti), kopalnica in poleg vhoda še garaža.

V nadstropju pa so tri velike sobe, iz vsake dostopamo na teraso s pogledom na morje, kopalnica in manjši balkon. Vogalna soba je tako velika, da se lahko po potrebi spremeni v dnevnobivalni prostor, s tem postane prvo nadstropje samostojno stanovanje.

Odlična priložnost za nakup hiše, ki vam lahko sredi Portoroža nudi prijeten dom čez celo leto ali pa udobno pribežališče v vročih poletnih dneh. 

Kontaktiraj agenta